Zomeropdracht

Wat doet Corona met u?

Het is een ingrijpende tijd voor iedereen. Mensen moeten in quarantaine, werken thuis, mogen geen bezoek ontvangen, niet feesten, niet samen afscheid nemen en ga zo maar door. Een samenleving met 1.5 meter afstand, het is niet eenvoudig maar we slaan ons erdoorheen. Toch geeft deze tijd ook ruimte, gezinnen zijn weer meer op elkaar aangewezen, er is tijd om te klussen en er volgen allerlei creatieve ideeën.

Hoe doet u mee?

Maak een foto van uw creatie of bevinding over deze coronatijd. Schrijf er een paar regels over. Mail deze foto als jpg-bestand met uw Word-tekstdocument naar redactieauqustinusparochiebreda.nl of geef deze af bij het parochiecentrum o.v.v. ‘Zomeropdracht’ t.a.v. Redactie Augustinus Magazine. De uiterste inzenddatum is 1 september. Wees er a.u.b. tijdig bij!

Plaatsing In magazine

De redactie plaatst alle inzendingen in de volgende Augustinus-uitgave. Publicatie van teksten en foto’s geschiedt met óf zonder uw naam. Dat laatste is aan u; geef dit dan tegelijk aan.