Leerhuisavond: ‘Populisme’

woensdag, 27 mei 2020 20:00
Locatie: Lucaskerk Breda, Tweeschaar 125 4822 AS Breda

Onder begeleiding van ds. Marlies Schultz en ds. Roel Knijff wagen we het. Marlies zal een inleiding houden, geïnspireerd door Klaus-Dieter Kaiser, directeur van de Evangelischen Akademie der Nordkirche in Rostock. Rostock ligt in de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren in de voormalige DDR, waar de AFD de tweede partij werd met 21% van de stemmen. Door anders naar populisme te kijken kunnen we er misschien ook beter mee omgaan. Klaus-Dieter Kaiser belicht populisme van binnenuit en niet van buitenaf. Is dat voorbeeld het volgen waard?

Deze avond 27 mei, is onderdeel van het Leerhuis Lucaskerk PGB & Augustinus parochie. Vooraf wordt gekookt in de Lucaskerk. Iedereen kan mee-eten. Om 18:00 uur gaan we aan tafel. De kerk is om 17:30 uur open. De kosten zijn € 5.

Vooraf aanmelden via de website van pknbreda.