“Ken U zelf – ontdek uw talenten”

woensdag, 4 november 2020 19:00 t/m 21:30
Locatie: de Johanneszaal van Centrum Bovendonk te Hoeven.,

Het Sint Franciscuscentrum, het vormingscentrum van Bisdom Breda, ondersteunt parochies die werk maken van de missionaire parochie.

Daarom nodigt het Franciscuscentrum u uit op 4 november en op 9 december 2020 voor twee bijeenkomsten met als titel “Ken U zelf”.

Beide avonden vinden plaats van 19.00 – 21.30 uur in de Johanneszaal van Centrum Bovendonk te Hoeven.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor pastorale teams en gelovigen / vrijwilligers die een sleutelrol spelen binnen het proces van parochievernieuwing

U kunt u inschrijven via het aanmeldformulier op de website van het Sint Franciscuscentrum. Wilt u bij inschrijven uw parochie vermelden? Er is, in verband met de coronacrisis, een maximumcapaciteit van de Johanneszaal van 20 personen. Na inschrijving ontvangt u een werkboek en na afloop het DISC gedragsprofiel.

Kosten: De kosten voor deze avonden worden gedragen door het Sint Franciscuscentrum. Een vrijwillige bijdrage is welkom.