Kapellekestocht – zomerprogramma

woensdag, 15 juli 2020 14:30
Locatie: Maria Dymphnakapel Breda, Moerenpad 10 4824 PA Breda

In het kader van het zomerprogramma is er op woensdag 15 juli een Kapellekestocht.
Wij starten om 14.30 u. bij de Maria-Dymphna kapel aan de Moerenpad en fietsen eerst richting Teteringen waar wij drie kapellen bezoeken. Daarna gaan we richting de Annakapel in Heusdenhout.

Onderweg stoppen wij voor een ijsje en na afloop drinken wij iets fris in de tuin van de Annakapel.

Aanmelden tot en met 13 juli

Voor alle activiteiten van het zomerprogramma vragen we een bijdrage van € 3.50 per persoon, voor de consumptie en de organisatorische kosten. Wel vragen we u om u aan te melden voor de activiteit, zodat we deze kunnen organiseren in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Fietst u mee? Meld u dan graag aan uiterlijk 13 juli via het secretariaat: bethlehem@augustinusparochiebreda.nl
Of telefonisch op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 076-5410194. (Lucaskerk)

Maria Dymphnakapel

Het volledige zomerprogramma vind je hier.