Jaarlijkse triduüm in de Sacramentskerk Breda

dinsdag, 26 juli 2022 t/m 28 juli 2022
Locatie:

Op 26,27 en 28 juli 2022 wordt in de Sacramentskerk weer het jaarlijkse triduüm georganiseerd. Dit jaar het 84ste .

Nog steeds brengt het triduüm in de Sacramentskerk mensen bijeen die elkaar helpen. Tegenwoordig ligt de nadruk van het triduüm niet alleen bij zieken maar ook voor mensen die behoeften hebben aan contact en die daar door het jaar weinig mogelijkheden toe hebben. Op deze drie dagen van het triduüm worden de vaste mantelzorgers van onze gasten ontlast van hun mantelzorgtaak.

Aan de opzet van het triduüm is in de loop der jaren niet zo veel veranderd: ook vroeger al hielden liturgische plechtigheden en ontspanning, bezinning en plezier elkaar in evenwicht op een manier die velen aansprak en nog steeds aanspreekt. En wat ook is gebleven, is de betrokkenheid van de vele vrijwilligers die een week van hun vakantie gebruiken om anderen bij te staan. Wilt u als vrijwilliger deelnemen, dan kunt u zich aanmelden via het formulier op de website www.triduumbreda.nl/vrijwilligers pagina Vrijwilligers.

Aanmelden voor 28 juni 2022

Mocht u deze dagen bij willen wonen, dan kunt u zich hiervoor op (laten) geven op dinsdag 28 juni 2022 tussen 10.00 uur – 12.00 uur bij ,

Marjolijn en Helma
telefoon 06-82042793

Of download het aanmeldformulier op www.triduumbreda.nl en stuur dit vóór 28 juni op naar: Marjolijn Goos, Burg. Middelaerlaan 19,  4835 EK  Breda.

Meer activiteiten

Alles