Informatiemiddag over Lourdes reizen.

woensdag, 19 februari 2020 14:00
Locatie: Franciscuskerk Breda, Belgiëplein 6 4826 KT Breda

In 2020 zullen weer veel mensen uit de hele wereld naar Lourdes trekken met treinen, bussen en vliegtuigen.

Ook de Lourdes groep Breda hoopt weer met een groot aantal pelgrims op bedevaart te gaan en wel met de vliegtuigbedevaart van 30 April tot en met 5 mei 2020..

Onze bedevaart wordt deze keer pastoraal begeleid door pastor Paul Heye. samen met

Pastoor Richard Lobo.

Op Woensdag 19 februari 2020, willen wij van 14.00 tot ca 16.00 uur een informatiemiddag organiseren in de ontmoetingsruimte van de St.Franciscus kerk ,

België plein 4, 4826 KT te Breda .

Mocht U niet in de gelegenheid zijn om met onze bedevaartsreis van 30 april tot en met 5 mei mee te gaan, maar wel geïnteresseerd zijn in een van de andere Lourdes reizen per TGV, bus of vliegtuig in 2020, of in een reis naar andere bedevaartsplaatsen, zoals Rome, Israel, Fátima, Santiago de Compostella, dan bent U natuurlijk ook van harte welkom.

Op deze middag zal ook informatie worden gegeven over de VNB –Lance.

De VNB-lances zijn autobussen, die geheel voorzien zijn van alle gemakken voor het vervoer van ernstig gehandicapten, die bijvoorbeeld geheel afhankelijk zijn van rolstoelen of zelfs liggend vervoerd moeten worden.

De contactpersonen van het Lourdeswerk zullen U graag te woord staan. Ook is er een medewerker van het bureau van de VNB Nationale Bedevaarten aanwezig.

Los van deze informatiemiddag kunt U altijd voor nadere informatie terecht bij onderstaande contactpersonen.

Wij hopen U dan op Woensdag 19 februari 2020 te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten

Els Zeegers