Aanmelden nieuwsbrief

Parochie magazine Augustinus nr. 5Nummer 5 "Het wonder kind" Het vijfde nummer van het parochiemagazine Augustinus is verschenen en is / wordt rondgedeeld. Maar online lezen kan natuurlijk ook.

Een nummer rondom het thema: Het wonder Kind. Kinderen zijn vaak onderwerp van het nieuws. In goede en minder goede berichtgeving. Aan de vooravond van Kerstmis met de geboorte van Jezus staat de redactie hierbij uitgebreid stil. Met een benadering vanuit diverse invalshoeken. De Kersttijd is de uitgelezen gelegenheid van overdenken, van welkome rust in het drukke leven van alledag, van aandacht voor gezin, familie, vrienden en voor heb die het (elders) moeilijk hebben. Want we leven in een tijd ....

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 4Nummer 4 "Herstwarmte"
Alweer het vierde nummer van Augustinus van de eerste jaargang. De maanden gaan snel voorbij. De vakantie, de zomer, de avonden buiten, ze liggen (bijna) achter ons. De natuur gaat veranderen. De zon staat reeds in een andere hoek, de schaduw dient zich meer en meer aan. Desalnietemin, er breekt een prachtig en vooral gedenkwaardig seizoen aan. De redactie leidt u er doorheen.

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 3Het derde nummer van het Parochiemagazine AUGUSTINUS is verschenen en wordt deze weken bij u thuis bezorgd. Maar online lezen kan natuurlijk ook.

Een nummer rondom het thema: (Ont)vluchten. De vakantie komt eraan, zomer! een paar dagen of weken weg in binnen- en buitenland. We ontvluchten de dagelijkse beslommeringen. Dat staat in schril contrast met diegenen die in Europa een beter en veiliger bestaan zoeken. Zij vluchten. Vluchtelingen en ontvluchten komen beide uitgebreid ter sprake in dit boeiende magazine.

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 2Deze week is het Augustinusmagazine nr. 2 uitgebracht.
Klik op bijlage om het te bekijken

Klik hier voor de digitale versie van de magazine.

Parochiemagazine Augustinus nr. 1Vorig weekend is het eerste Augustinus magazine uitgedeeld na de vieringen en ook per parochiaan thuisbezorgd.
Zie foto's week 52.
Dit magazine verschijnt vier keer per jaar.
Via de website kunt u ook altijd digitaal het Augustinus magazine bekijken. Zie onderstaande link.

Aanmelding nieuwsbrief
1. Kopieër de volgende regels net voor het afsluiten van de <⁄ head> tag.